reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Disclaimer Copyright

reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

ZIMBA SAFARIS

Duurzaam & Verantwoord Toerisme

Duurzaam & verantwoord toerisme

Duurzaam & verantwoord toerisme

Duurzaam & verantwoord toerisme


Zimba Safaris werkt alleen samen met kleinschalige en meer intieme accommodaties met een authentieke uitstraling, diep in de natuur en beheerd door lokale touroperators. Mede door de kleinschaligheid van de accommodaties wordt de negatieve invloed van het massa toerisme vermeden en blijft de exclusiviteit gewaarborgd. Sommige accommodaties bieden slechts plaats tot maximaal 6 personen. De mobile tented camps worden speciaal voor u opgezet en meteen na uw vertrek of aan het einde van het seizoen weer afgebroken, alle sporen van menselijke aanwezigheid worden uitgewist. De permanente eco-lodges maken gebruik van natuurlijke duurzame materialen, aanwezige waterbronnen, zonne-energie, biologische afbraakprocessen enz.

Hiernaast werken onze operators nauw samen met de lokale bevolking, zij betrekken ťn ondersteunen actief de lokale gemeenschap op verschillende wijze. Niet alleen door middel van directe werkverschaffing, maar ook door bijvoorbeeld onderwijs te geven over het belang van het behoud van de dieren en de natuur, het opzetten van projecten als het houden van bijen en de verkoop van de honing, het telen van biologische groenten en fruit welke weer aan de lodges worden verkocht, het bouwen van scholen en medical centers, het boren van waterputten, voedselprogramma's enz. De projecten zorgen voor werkgelegenheid, verhogen de voedingswaarde van het lokale producten en door meer begrip voor de natuur levert het een bijdrage aan het voorkomen van ontbossing en stropen. Alle opbrengsten van de verkoop zijn voor de lokale gemeenschap zodat zij in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien.

Wij geloven in het beschermen van ongerepte natuurgebieden en dat juist de betrokkenheid en samenwerking met de lokale bevolking een groot verschil voor de natuur ťn de mensheid zal maken. Niet alleen in Afrika maar uiteindelijk in de hele wereld.

Duurzaam & verantwoord toerisme

Duurzaam & verantwoord toerisme

Duurzaam & verantwoord toerisme


Wat betekent uw komst
In zeer veel Afrikaanse landen heerst een zeer grote armoede en een groot deel van de Afrikaanse bevolking leeft van de toeristensector en wacht met smart op uw komst. Uw komst betekent een welkome bijdrage aan de lokale economie en dus de levenstandaard van de lokale bevolking. U kunt er mede voor zorgen dat vele Afrikanen hun baan kunnen behouden en dat zij zich kunnen blijven voorzien van de primaire levensbehoeften, maar ook dat zij medische kosten ťn schoolgeld voor hun kinderen kunnen betalen. Indirect heeft dit als positief gevolg dat criminaliteit en het stropen voorkomen kunnen worden wat weer bijdraagt aan het in stand houden van de natuurparken ťn de gastvrijheid en mentaliteit van de bevolking.

Vele vrijwilligersprojecten in Afrika worden ondersteund door vrijwilligers uit de hele wereld en zijn afhankelijk van de donaties en steun van filantropische instellingen en toeristen. Zimba Safaris biedt u graag de gelegenheid om een extra betekenis te geven aan uw komst en kennis te maken en/of actief deel te nemen aan vrijwilligersprojecten in Zimbabwe en Malawi. Hierbij kunt u denken aan een dag of enkele dagen een project bezoeken waarbij u eventueel actief een bijdrage kunt leveren. Of een projectreis waarbij u enkele weken actief zult meewerken aan bijv. een wilde honden project, een opvang voor verweesde dieren of een lesgeeft in een schooltje of weeshuis. Vraag ons gerust naar meer informatie.


Duurzaam & verantwoord toerisme

Duurzaam & verantwoord toerisme

Duurzaam & verantwoord toerisme

Toon respect
Vaak maken de lokale bewoners kennis met een levenstijl die zij zich niet kunnen veroorloven en worden zij bevattelijk voor de materiŽle rijkdom van toeristen. Het is daarom altijd verstandig waar u ook heen gaat in Afrika, om uw rijkdommen niet te veel te tonen. Ook komt het helaas maar al te vaak voor dat de oorspronkelijke bewoners verworden tot een bezienswaardigheid die niet altijd op prijs wordt gesteld.

Het enige dat wij van u vragen is om op een respectvolle manier met de natuur en de lokale bevolking om te gaan. In ruil daarvoor zult u een ongekende gastvrijheid, service en warmte ontvangen en een fantastische safari beleven. Niet alleen nu maar ook in de toekomst.
Voor advies of als u gewoon meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.


Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en BelgiŽ.
020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafariís & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593