reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Disclaimer Copyright

reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Malawi
Majete & Lengwe Game Reserve

Privé reizen of rondreizen en luxe safari´s in Malawi

Majete & Lengwe Game Reserve

Hoewel het Liwonde National Park qua wildlife het mooiste park van Malawi wordt genoemd en de meeste reizigers Lake Malawi aandoen vanwege de prachtige tropische stranden, biedt Malawi véél meer. Voor de liefhebbers van puur natuur en interactie met de lokale bevolking is dit een unieke bestemming. Op korte afstand van Blantyre liggen allerlei kleine dorpjes waar u van harte welkom bent. Maar ook het bijzonder fraaie Zomba Plateau waar u schitterende wandelingen kunt ondernemen en de kleinere natuurparken als Majete, Lengwe en Nyala zijn een bezoek meer dan waard.
Majete
Het heuvelachtige Majete Game Reserve ligt op ongeveer 65 kilometer ten zuiden van Blantyre, in de groene Lower Shire Vallei. Dwars door dit onaangetaste en soms ruige landschap stroomt de Shire Rivier waarin kleine groepen nijlpaarden verkoeling zoeken. Een lange periode was de wildstand in Majete door stroperij drastisch afgenomen maar sinds de jaren ´90 zijn onder het management van Wildlife en Conservatie programma's veel dieren uit het Liwonde NP en Zuid Afrika hier naar toe verplaatst. Momenteel bevat het park weer een gezonde en groeiende populatie wild. Zo'n 3000 dieren zijn hier te vinden waaronder de zwarte neushoorn, buffel, luipaard, sabel antilope, olifant, zebra, kudu en hartebeest en sinds medio 2012 ook weer leeuwen waardoor Majete tot één van de Big Five bestemmingen in Afrika behoort.

In Majete kunt u relaxte wandelsafari's en/of game drives in een open 4WD ondernemen. Een bezoek aan de Kapichira Falls biedt weer een heel ander zicht op de Shire Rivier, tevens is deze locatie van historisch belang omdat onder de nabije baobab boom David Livingstone ooit zijn kamp heeft opgezet. Voor de energieke onder ons is een wandeling naar de top van de Majete heuvel (± 800 meter) zeer de moeite waard vanwaar u een spectaculair panoramisch uitzicht heeft op de omgeving. Rondom Majete liggen verspreid allerlei dorpjes waar u een bezoekje kunt brengen. U krijgt een indruk van het dagelijks leven en kunt tevens genieten van de traditionele zang en dans rituelen van de Gule Wamkulu stam.

Lengwe en Nyala
Lengwe en Nyala Game Reserve liggen op ongeveer 80 kilometer ten zuiden van Blantyre. Het zijn relatief kleine parken maar beslist de moeite waard om te bezoeken. Het Lengwe Game Reserve bestaat voornamelijk uit lage struiken en open vlaktes en wordt bevolkt door buffels, antelopen, zebra’s, kudu’s, zwijnen, bavianen, duikers en meerkatten. Regelmatig valt er allerlei wild bij de waterpoelen te spotten. Het mooie boslandschap van Nyala wordt o.a bewoond door een kleine groep giraffen en zebra’s die u tijdens een game drive soms op zeer dichte afstand kunt aanschouwen. Dit in tegenstelling tot het Majete Game Reserve waar geen giraffen voorkomen.

Majete Game Reserve Safari Malawi
Majete Game Reserve Safari Malawi Majete Game Reserve Safari Malawi Lengwe Game Reserve Safari Malawi
Voor advies of als u gewoon meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.


Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.
020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593