reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Disclaimer Copyright

reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Wie is Zimba Safaris

Zimba Safaris bestaat officieel sinds 2004, een deskundige organisatie die meedenkt met haar reizigers. De eerste reis naar Zimbabwe in 1996 was zo indrukwekkend dat ik op mijn vlucht naar huis al besloot om spoedig terug te keren. Minstens drie keer per jaar was ik in Zimbabwe te vinden en al snel volgden er reizen naar Zambia, Zuid Afrika, Botswana, Tanzania, Zanzibar en Malawi. Na ontelbare reizen ontstond er een groot netwerk aan contacten met lokale operators en heb ik vanaf 2001 enkele jaren als tourleidster in Zimbabwe gefungeerd. Het waren de mooiste reizen en mijn gasten waren zo ontzettend enthousiast dat ik besloot om mij verder in de reiswereld te storten. Zimbabwereizen.nl werd opgericht, toentertijd één van de eerste online reisbureaus in maatwerkreizen! Al snel kwamen er andere landen bij en werd in 2004 de naam Zimba Safaris in het leven geroepen.

Zimbabwe en Zambia zijn nog steeds mijn meest favoriete landen. Zimbabwe is allang mijn tweede thuisland en inmiddels beschikken wij over een kantoor in Harare met vaste medewerkers met meer dan 20 jaar ervaring in de reisbranche. Momenteel zorgen vijf personen voor het reilen en zeilen binnen de organisatie, twee personen daarbuiten. Kortom, u mag verwachten dat wij weten waar we het over hebben!

Wij werken alleen samen met betrouwbare lokale operators, velen die wij persoonlijk kennen. Comfort, een goede service, gastvrijheid en veiligheid staan bij al onze safari's erg hoog in het vaandel. Zimba Safaris biedt comfortabele én luxe rondreizen en korte safari's naar zuidelijk Afrika, alle individueel of privé.

    SPECIALISME
  • Maatwerkreizen voor iedereen die eens wat anders wil
  • Unieke privé safari mogelijkheden met de beste professionele freelance privé gidsen van Afrika
  • Rondreizen met privé chauffeur/gids
  • Traditionele wandelsafari’s voor de gematigde wandelaar en de echte pioniers
  • Meerdaagse en korte kanosafari’s
  • Safari Cruises en Houseboats
  • Kleinschalige accommodaties in lokaal beheer
  • Thema reizen; single reizigers, fotografie, honeymoon, met kids, birdwatching, individuele groepsreizen, teambuilding met Nederlandse coach.
Maatwerk reizen
Naast een aantal standaard pakketreizen bieden wij zeer veel zelf samengestelde maatwerkreizen tegen een concurrerende prijs. Deze zijn met grote zorg samengesteld om iedere reis een bijzonder karakter en een personal touch te geven. Wij hebben een zeer groot netwerk van operators en een aanbod van meer dan 350 accommodaties die los van elkaar te boeken zijn. Wilt u een combinatie van voordelige en luxe accommodaties of graag wat langer op een bepaalde locatie blijven, of juist kris kras het land door of liever zo snel mogelijk ter plaatse en gebruik maken van kleine vliegtuigjes. Misschien bent u geintereseerd in een fotografie safari of in een bepaalde diersoort. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig.

Service, creativiteit, uitgebreide offertes zonder verborgen kosten, kennis en geduld zijn enkele van onze sterke punten. Individueel of met een groep - als u uw wensen aan ons kenbaar maakt gaan wij voor u aan de slag om er iets moois van te maken. Wij reizen als het ware met u mee!
Meer over onze maatwerkreizen


Privé safari of safari in privé sfeer
Al onze individuele reizen zijn semi privé of geheel privé en wij wijken maar al te graag af van de commerciële standaard programma's. Wij bieden geen bestaande groepsreizen in overland trucks.

Semi privé betekent dat u individueel reist maar de activiteiten mogelijk met anderen moet ondernemen. Voor wandelsafari's geldt een maximum aantal deelnemers van 6 personen en voor game drives en kanosafari's maximaal 6 of 8 personen.

Een privé safari betekent dat u naast individueel reizen de activiteiten alleen met uw eigen privé gids en voertuig onderneemt. De activiteiten worden dus niet met anderen gedeeld! De gidsen staan open voor uw ideeën en zullen, indien mogelijk, het schema aanpassen aan uw wensen.   - meer over (privé) safaris en gidsen


Zimba Safaris reizigers
De safari's die wij aanbieden zijn ideaal voor iedereen die eens wat anders wil, de relaxte reizigers, de avontuurlijke reizigers, voor kleine groepen die op zoek zijn naar een persoonlijke bushbeleving én voor hen die op eigen gelegenheid reizen maar nou net die ene safari niet willen missen maar ook voor gezinnen met kinderen en de alleengaande reizigers. Voor minder valide reizigers bieden wij een aantal speciaal aangepaste safari's.

Wij kennen geen minimaal aantal deelnemers zodat u op iedere dag kunt vertrekken, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Laat u zich eens inspireren door middel van onze reisvoorbeelden. Of bekijk ons aanbod aan accommodaties. Komt u er niet helemaal uit, neem dan eens contact met ons op en wij zullen u maar al te graag adviseren over de mogelijkheden.

Met vriendelijke groeten,
Vroukje Punter

Zimba Safaris

Fly in safari
Zambia South Luangwa National Park
Zambia South Luangwa Mfuwe Lodge
Family Safaris
Zimbabwe Hwange National Park
Kanosafari Zambezi Rivier
Voor advies of als u gewoon meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593 | 020 8950566
info@zimbasafaris.com

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.


Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.
020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593