reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Disclaimer Copyright

reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Tanzania
Ruaha National Park

Luxe maatwerkreizen en fly in safariīs Tanzania

Ruaha Tanzania

Ruaha National Park
Een enorme onaangetaste wildernis met dramatische landschappen en de ideale bestemming voor hen die een onvervalste, off-the beaten track en rond het kampvuur ervaring willen opdoen. Het ruige landschap heeft een eigen karakter, een indrukwekkend gebied in de Great Rift Valley met rode heuvels, opgedroogde rivierbeddingen, open grasvlaktes afgewisseld met een dichte bebossing met als levensader de grote Ruaha Rivier waar veel wild en vogels op afkomen.

Ruaha National Park is qua sfeer en ongereptheid vergelijkbaar met Katavi maar is veel beter bereikbaar. Een netwerk van ruige paden loopt langs de Ruaha Rivier waar gedurende het droge seizoen impala's, zebra's, buffels, waterbuck en andere antilopen hun leven riskeren voor een slokje water. En het risico is groot - niet alleen vanwege de grote troepen leeuwen, soms wel meer dan 20, die over de savanne heersen maar ook de cheetahs die rondwaren op de open grasvlaktes en luipaarden die in de struiken op de oever van de rivier op de loer liggen. Niet zelden zijn hier spectaculaire encounters te zien!

Doordat Ruaha nogal afgelegen ligt en grote delen van het park ontoegankelijk zijn en zelfs nog onontdekt, is het alleen te bereiken met een klein vliegtuigje. Mede door deze afgelegenheid komt u nauwelijks andere toeristen tegen en wordt het gevoel gecreŽerd van een privť avontuur. Voor de moedige natuurliefhebber en de fervente safariganger is Ruaha een perfecte bestemming.

Het fascinerend landschap maakt Ruaha een ideale locatie voor een wat langere safari, minimaal vier tot vijf nachten zijn zeker aan te bevelen, ten minste om de kosten voor de vlucht te compenseren. Een verblijf in Ruaha wordt vaak met Selous gecombineerd omdat de twee parken totaal verschillend zijn en op dezelfde vliegroute liggen.

Beste reistijd
De beste periode om Ruaha of Selous te bezoeken is van juni tot november wanneer de olifanten massaal uit de bush komen en roofdieren regelmatig te zien zijn. December tot februari is een uitstekende periode om veel wild te zien maar het kan nogal vochtig en vrij warm zijn. Hoewel Ruaha grotendeels op een hoog plateau ligt c.a. 900 tot 1600 meter, kan het er behoorlijk warm zijn. De koelste maand is juli met maximum dagtemperaturen tot 30ļC en nachttemperaturen van 18ļC. In de maanden daarna stijgt de dagtemperatuur langzaam tot soms 40ļC in november met nachttemperaturen van 25ļC. Van maart tot eind mei is het vanwege het grote regenseizoen het overgrote deel van deze parken ontoegankelijk en zijn de meeste lodges gesloten.

Ruaha safari Tanzania
Ruaha safari Tanzania
Ruaha safari Tanzania
Ruaha safari Tanzania
Ruaha safari Tanzania
Tented Camps en Lodges Tanzania

Voor advies of als u gewoon meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.


Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en BelgiŽ.
020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafariís & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593