reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
ZIMBA SAFARIS

Safari, rondreis of een relaxte vakantie in Zimbabwe?

Safari's naar Zimbabwe zijn individuele reizen inclusief transfers en binnenlandse vluchten. Onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en aan te passen conform uw wensen. U kunt denken aan de verblijfsduur per locatie, een vervangende accommodatie of het toevoegen van een bestemming. Heeft u interesse in onderstaande reizen en wilt u een reisschema ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wij hanteren eerlijke prijzen! Vanwege de fluctuerende valuta zijn de reissommen in U$ genoemd maar u betaalt in Euro. Voor een Euro prijsindicatie zie U$ / Euro calculator in de rechterkollom.

Kano safari Zimbabwe 3 tot 10 dagen Kanosafari's in Zimbabwe
Vanuit Kariba kunt u verschillende trajecten ondernemen. Vanaf 3 dagen / 2 nachten naar Chirundu tot 10 dagen / 9 nachten dagen naar Kanyemba. Elk traject is weer anders en heeft zo haar eigen charme. Naast de bijzonder mooie en afwisselende natuur zult u op elk traject wild tegenkomen. Onvermijdelijk zult u langs nijlpaarden peddelen en wanneer een olifant vlak voor uw neus een bad gaat nemen, zal uw adrenaline absoluut stijgen.


Zimbabwe prive Safari 6 dagen - budget privé safari Mana Pools - losse module
Hoogtepunten: Mana Pools privé safari (Januari - december)
Een ideale module voor reizigers die een budget accommodatie niet erg vinden maar meer waarde hechten aan de kwaliteit van unieke privé safari's onder begeleiding van professionele privé gidsen. Naast uw verblijf en de privé gids zijn alle maaltijden, soft drinks, wijn bij het diner, game drives en wandelsafari's, ook de transfers van/naar Kariba of Makuti zijn inbegrepen. Deze losse module met professionele privé gids in combinatie met budget accommodaties is alleen via Zimba Safaris te boeken. Deze module biedt u tevens de mogelijkheid om op elk door uw gewenste reisdata Mana Pools te bezoeken!
- 2 pers. v.a. U$ 2.620 p.p | 3 pers. v.a. U$ 1.890 p.p | 4 pers. v.a. U$ 1.590 p.p


Zimbabwe Safari 11 of 13 dagen - Spectacular Zimbabwe Safari
Hoogtepunten: Matobo Big Cave Camp, Hwange zuid Bomani Safari Camp, Victoria Falls/Zambezi National Park Chundu Island Lodge.
Optioneel verlenging in Chobe Botswana

Een voordelige comfortabele tot luxe safari waarbij u in Matobo te voet of per voertuig de neushoorns zult spotten. In het zuidelijk deel van Hwange de Big Five zult tracken en de reis afsluit met een fraaie lodge gelegen in het Zambezi National Park waar naast game viewing ook vissafari's en sundowner cruises mogelijk zijn. Als optionele verlenging een verblijf in een lodge in Chobe National Park of een luxeuze Chobe River Cruise inclusief activiteiten. - 2 pers. v.a. U$ 2.833 p.p.


Zimbabwe Luxury Safari 12 dagen - Luxury Safari African Bushcamps (AANBIEDING)
Hoogtepunten: Victoria Falls /Ilala Lodge, Hwange zuid/ Somalisa Camp, Mana Pools/ Zambezi Lifestyle Camp. Fraaie aanbieding van African Bushcamps. Een fully inclusive verblijf in Kleinschalige luxe tented camps diep in Mana Pools en in het zuiden van Hwange NP. Dag en avond game drives, wandelsafari's en indien gewenst korte kanosafari's
November - U$ 4.353 p.p.
Juli - 31 oktober - U$ 5.538 p.p.
April - 30 juni - U$ 4.198 p.p.


Zimbabwe Safari12 dagen - Luxury Big Five Safari Zimbabwe (AANBIEDING)
Hoogtepunten: Zambezi NP/ Chundu Island Lodge, Hwange (noord) Nehimba Camp & Hwange (zuid) Bomani Camp of Camelthorn Lodge, Victoria Falls Hotel.
Individuele safari waarbij u ook het minder bezochte Zambezi national park bezoekt. Activiteiten bestaan o.a. uit game drives, wandelsafari's en mooie rivercruises. Om meer van Hwange te ervaren verblijft u zowel in het noorden als in het zuiden van het national park. Als afsluiting van de reis verblijft u in het elegante en fameuze Victoria Falls Hotel waar u optioneel van een uitgebreide High Tea kunt genieten. - 2 pers.v.a. U$ 3.325 p.p.


Mana Pools en Lower Zambezi Adventure *Zimba's Favoriet* 14 dagen – Undiscovered Zimbabwe
Hoogtepunten: Harare, Save Valley Conservancy, Gonarezhou National park
Een bijzondere rondreis waarbij u in twee zeer afgelegen ‘onbekende’ parken verblijft, welke gerust kunnen worden beschouwd worden als verborgen juwelen van Zimbabwe. Beide parken zijn zeer contrasterend en zullen u een ‘off the beaten track’ gevoel geven. In Save Valley met haar zeer afwisselende landschap van bossen, savanne en rivieren, leeft een grote hoeveelheid aan wild waaronder de Big Five en wilde honden. Gonarezhou is ruig en ongerept en een bezoek aan de bijzondere rode zandstenen kliffen ‘Chilojo Cliffs’ zal niet ontbreken.- 2 pers. v.a. U$ 4.352 p.p.


Mana Pools Goliath Safaris *Zimba's Favoriet* 14 dagen - Zimbabwe Luxury Adventure
Hoogtepunten: Mana Pools Goliath Safari's, Matusadona Changa Camp, Camp Hwange. Eén van de meest boeiende safari's voor hen die net iets meer willen beleven. Gedurende deze reis ligt de nadruk op qualitatief goede wandelsafari's. In Mana Pools wordt u tijdens de safari's begeleid door niemand minder dan de legendarische gids Stretch Ferreira waardoor u vrijwel zeker kunt zijn van een bijzonder avontuur. Close encounters zijn niet zelden! Na Mana Pools vliegt u met een klein vliegtuigje naar een prachtig gelegen luxe kampement, op de oever van Lake Kariba in Matusadona. Hier onderneemt u een combinatie van game drives, wandelsafari's en bootcruises. Vervolgens vliegt u naar het Hwange National Park waar u diep in het park verblijft in een luxueus kampement. Ook hier onderneemt u een combinatie van game drives en boeiende wandelsafari's. De reis eindigt in de prachtige luxueuze Victoria Falls Safari Lodge. - 2 pers. v.a. U$ 6.398 p.p.


Zimbabwe Safari14 dagen - Adventurous Walking Safari
Hoogtepunten: Hwange, Chizarira en Victoria Falls
Echte traditionele wandelsafari's in Hwange en Chizarira. U wordt begeleid door één van de beste professionele top gidsen van Zimbabwe, Leon varley. U slaapt in ruime sta-hoogte safari tenten voorzien van comfortabele bedden, en-suite toilet/bushdouche op private campsites diep in het park. Absoluut een boeiende safari voor de ervaren safariganger.
- 1 pers. v.a. U$ 3.134 p.p. | 2 pers. v.a. U$ 2.990 p.p.


Gonarezhou Zimbabwe Safari15 dagen - Chilojo Special
Hoogtepunten: Victoria Falls, Hwange NP, Matobo Hills, Gonarezhou, Harare.
Individuele rondereis naar enkele hoogtepunten van Zimbabwe. De reis heeft een mooie opbouw met als afsluiting een prachtig verblijf in Gonarezhou. De luxe Chilo Gorge Lodge is prachtig gelegen op een hoge oeverrand met uitzichten over de Save Rivier. Het luxe Chilo Bushcamp ligt midden in het ongerepte park en biedt o.a. gelegenheid om de bijzondere rode zandstenen kliffen ‘Chilojo Cliffs’ te bezichtigen. De kliffen bieden tevens een spectaculair uitzicht over het landschap.- 2 pers. v.a. U$ 5.205 p.p.


Zimbabwe Safari15 dagen - Zimbabwe Explorer
Hoogtepunten: Harare/ Bronte Hotel, Pamudzinda/ Pamudzinda Lodge, Matusadona/ Rhino Safari Camp, Kanosafari Zambezi rivier, Mana Pools Tented Camp. Overnachten in een bijzonder leuke lodge in een nauwelijks door toeristen bezocht natuurpark. Met de boot naar Matusadona waar u in een echt bushcamp verblijft. Comfortabel kamperen op een eilandje van de Zambezi Rivier en genieten van het wonderschone Mana Pools in een semi luxe tented safari camp. Een onvergetelijk avontuur door vier indrukwekkende en afgelegen gebieden in Zimbabwe.- 2 pers. v.a. U$ 4.389 p.p.


Zimbabwe Safari15 dagen - Zimbabwe Budget Safari
Hoogtepunten: Lake Kariba, Kanosafari Zambezi, Matusadona, Veerboot Lake Kariba, Hwange, Victoria Falls. Een comfortabele budget reis met een afwisselend programma. Een drie daagse kanosafari en overnachten op de eilandjes van de rivier. Game drives en wandelsafari's in het ongerepte Matusadona en overnachten in een rustiek open-fronted bushcamp. De lokale Ferry is een avontuurlijke manier om het mooie Lake Kariba over te steken, waarna u naar uw accommodatie in Hwange wordt gebracht.
- 2 pers. v.a. U$ 3.549 p.p.


Mana Pools en Lower Zambezi Adventure *Onze TIP* 15 dagen - Privé safari Hwange & Mana Pools
Hoogtepunten: privé safari's in Hwange en Mana Pools, Kariba Ferry, Victoria Falls. Bijzondere privé game drives en wandelsafari's onder begeleiding van een professionele gids in Hwange en Mana Pools. Profiteer optimaal en haal werkelijk alles uit uw privé safari (100% privé). Avontuurlijke rondreis voor wie minder waarde hecht aan de luxe van de accommodatie, maar juist meer waarde hecht aan de kwaliteit van de safari.
- 2 pers. v.a. U$ 4.970 p.p. | 3 pers. v.a. U$ 3.880 p.p. | 4 pers. v.a. U$ 2.995 p.p.


Zimbabwe Safari15 dagen - Rondreis onbekend Zimbabwe met privé gids
Hoogtepunten: Nyanga met privé gids, Bvumba met privé gids, Matobo Hills met privé Gids, Save Valley, Harare. Prachtige rondreis door de weinig bezochte Eastern Highlands, voor het grootste deel afgelegd met een privé gids en eigen 4WD voertuig. Een privé gids biedt flexibiliteit en de activiteiten gaan in overleg en zijn afhankelijk van uw interesses. Dorpjes, diverse panorama punten en watervallen kunt u zoal bezoeken of natuurwandelingen en game drives ondernemenen. In Matobo overnacht u in de luxe Amalinda Lodge en gaat u op zoek naar neushoorns. In het wonderschone Save Valley op zoek naar de Big Five en beleeft u het off the beaten track gevoel. En indien mogelijk mag u aanwezig zijn bij een "lion call".
- 2 pers. v.a. U$ 4.339 p.p. | 4 pers. v.a. U$ 3.296 p.p.


Zimbabwe Safari16 dagen - Lake Kariba privé Cruise & Safari's
Hoogtepunten: Privé cruise Lake Kariba met privé gids voor de activiteiten, Matusadona, Kanosafari Zambezi, privé safari Mana Pools, Harare. Deze bijzondere safari is ideaal voor wie op zoek is naar afwisselende activiteiten, avontuur en toch dat relaxte vakantiegevoel wil behouden. Het is een unieke safari welke u nergens anders zult vinden dan bij Zimba Safaris. Bij Lake Kariba wordt u met uw eigen privé boot en privé gids naar Matusadona gebracht. Tijdens deze bootcruise zult u elke dag op een andere locatie langs de oevers aanmeren voor privé wandelsafari’s en mooie sundowner cruises. Elke boot is voorzien van een (zonne)dek zodat u zich tijdens de vaart even kunt terugtrekken met een drankje en een boek of voor een zonnebad. Na afloop van de kanosafari onderneemt u met uw gids een privé safari in Mana Pools.
- 2 pers. v.a. U$ 5.610 p.p. | 4 pers. v.a. U$ 4.269 p.p.


Zimbabwe Safari15 / 18 of 20 dagen - Rondreis Zimbabwe Budget
Hoogtepunten: Harare, Lake Chivero, Chengeta, Gweru, Matobo, Hwange, Victoria Falls. Een individuele voordelige rondreis voor de flexibele reiziger. Binnen een kort tijdsbestek veel van Zimbabwe zien en toch enige rust in het reisschema. Naast het bekende Hwange en Matobo national park bezoekt u ook een aantal minder bekende parken die zeker de moeite waard zijn vanwege de prachtige natuur en wildlife. Verlenging met Matusadona of een kanosafari op de Zambezi Rivier is mogelijk. - 2 pers. 15 dagen v.a. ± U$ 2.939 p.p.


Zimbabwe Safari15 / 18 of 20 dagen - Rondreis Zimbabwe Comfortable
Hoogtepunten: Harare, Lake Chivero, Chengeta, Matobo, Hwange zuid, Victoria Falls.
Een individuele geheel verzorgde rondreis door Zimbabwe. De accommodaties zijn van comfortabel tot luxe en gelegen op fraaie locaties. In Matobo Hills verblijft u in een lodge genesteld tussen de rotsen en zult u te voet of per 4WD op zoek gaan naar de neushoorns. In het zuidoosten van Hwange waar u nauwelijks toeristen zult tegenkomen onderneemt u naast game drives ook boeiende wandelsafari's. Daarnaast bezoekt u een aantal minder bekende parken die zeker de moeite waard zijn vanwege de prachtige natuur en wildlife. Als afsluiting een mooie lodge nabij Victoria Falls gelegen op een hoge klif vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de Zambezi Rivier. - 2 pers. 15 dagen v.a. ± U$ 4.056 p.p.


Zimbabwe Safari17 of 21 dagen Luxury Rondreis Zimbabwe
Hoogtepunten: Harare, Lake Chivero, Chengeta, Matobo, Zambezi NP, Hwange zuid, Victoria Falls. Zeer fraaie individuele en geheel verzorgde rondreis met verblijf in luxe accommodaties op prachtige locaties. Om sommige lange reisafstanden te overbruggen maakt u gebruik van binnenlandse vluchten. Verlenging naar Matusadona mogelijk.
- 2 pers. 17 dagen v.a. ± U$ 5.050 p.p.Een reis gevonden die u aanspreekt maar toch liever een andere accommodatie?

 Bekijk meer accommodaties in Zimbabwe

Of neem contact met ons op voor advies - 020 6103593
info@zimbasafaris.com


Terug naar boven

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Onafhankelijk
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.

020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Wie is Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Aanbiedingen

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Zanzibar

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2017 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593