reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
ZIMBA SAFARIS

Safari, rondreis of een relaxte vakantie in Zimbabwe?

Safari's naar Zimbabwe zijn individuele reizen inclusief transfers en binnenlandse vluchten. Onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en aan te passen conform uw wensen. U kunt denken aan de verblijfsduur per locatie, een vervangende accommodatie of het toevoegen van een bestemming. Heeft u interesse in onderstaande reizen en wilt u een reisschema ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wij hanteren eerlijke prijzen! Vanwege de fluctuerende valuta zijn de reissommen zijn in U$ genoemd. U kunt de reis in Euro of U$ betalen. Voor een Euro prijsindicatie zie U$ / Euro calculator in de rechterkollom.

Kano safari Zimbabwe 3 tot 10 dagen Kanosafari's in Zimbabwe
Vanuit Kariba kunt u verschillende trajecten ondernemen. Vanaf 3 dagen / 2 nachten naar Chirundu tot 10 dagen / 9 nachten dagen naar Kanyemba. Elk traject is weer anders en heeft zo haar eigen charme. Naast de bijzonder mooie en afwisselende natuur zult u op elk traject wild tegenkomen. Onvermijdelijk zult u langs nijlpaarden peddelen en wanneer een olifant vlak voor uw neus een bad gaat nemen, zal uw adrenaline absoluut stijgen.


Zimbabwe Safari12 dagen - Luxury Big Five Safari Zimbabwe (AANBIEDING inclusief 2 gratis overnachtingen t.w.v. U$ 1000 p.p.)
Hoogtepunten: Zambezi NP/ Chundu Island Lodge, Hwange (noord) Nehimba Camp & Hwange (zuid) Bomani Camp of Camelthorn Lodge, Victoria Falls Hotel.
Individuele safari waarbij u ook het mooie maar minder bezochte Zambezi national park bezoekt. In Hwange verblijft u diep in het noordelijk deel van het park waar nog nauwelijks toeristen zijn. Daarna vertrekt u naar het zuiden om weer een heel andere omgeving van Hwange te ervaren en waar u de kans heeft om cheetahs te spotten. Vanuit het zuiden wordt u naar Victoria Falls gebracht, per wegtransfer of optioneel deels met een speciale trein die aan weerszijden is geopend zodat u tijdens de rit nog wild kunt zien. In Victoria Falls verblijft u in het elegante en fameuze Victoria Falls Hotel waar u optioneel van een uitgebreide High Tea kunt genieten en op eigen gelegenheid de watervallen kunt bezoeken. - 2 pers.v.a. U$ 3.589 p.p.


Zimbabwe Safari 12 dagen - Zimbabwe Special (AANBIEDING)
Hoogtepunten: Matobo/ Camp Amalinda, Hwange / Ivory Lodge, Matusadona / Rhino Safari Camp. Aantrekkelijke individuele luxe rondreis voor een super scherpe prijs en bijna all inclusive! Camp Amalinda is gelegen tussen de bizarre rotsformaties in Matobo. En naast boeiende game drives kunt u te voet de neushoorns spotten. Maar ook bijzonder mooie wandelingen over de granieten platen behoren tot de mogelijkheden. In Hwange verblijft u in een treehouse en kunt u met de open 4WD de Big Five spotten of op zoek gaan naar de wilde honden. In Matusadona zijn naast de bootsafari's en game drives, de wandelsafari's absoluut een aanrader. Kortom een reis met veel afwisseling in accommodatie en locatie!
- 2 pers.v.a. U$ 3.264 p.p. Verlenging mogelijk.


Zimbabwe Safari13 dagen - Rondreis inclusief Unieke Privé Safari Cruise
Hoogtepunten: Victoria Falls / Bayete Lodge, Hwange / Hwange Bushcamp, Privé cruise Lake Kariba met professionele privé gids, Matusadona / Rhino Safari Camp.
Deze bijzondere safari is ideaal voor wie op zoek is naar een safari met afwisselende locaties en activiteiten en toch het relaxte vakantiegevoel wil behouden. Bezoek de beroemde Victoria Falls en onderneem diverse game drives, boot, wandel en vissafari's. Het is een unieke safari welke u nergens anders zult vinden dan bij Zimba Safaris. Hoogtepunt van de reis is de Lake Kariba privé cruise. Met uw eigen privé boot en privé gids (dus geen andere reizigers aan boord) wordt u naar Matusadona gebracht. Elke dag meert u aan op een andere locatie voor privé wandelsafari’s. Tussen de safari's door en tijdens de vaart kunt u zich terugtrekken op het dek in de schaduw of in de zon en genieten van een drankje, een koele bries en de mooie omgeving. Elke boot beschikt tevens over een kleinere boot voor de mooie sundowner cruises.
- 2 pers. v.a. U$ 4.064 p.p. | 4 pers. v.a. U$ 3.160 p.p.


Zimba Safaris Rondreis Zimbabwe 13 dagen – Het onondekte oosten van Zimbabwe
Hoogtepunten: Harare / Casa Kadiki, Nyanga / Aberfoyle Lodge, Vumba / Leopard Rock Hotel, Save Valley / Mokore Eco Safari Camp
Deze rondreis brengt u naar de mooiste afgelegen gebieden in het oosten van Zimbabwe. U rijdt door het prachtige groene en bergachtige oosten van Zimbabwe en eindigt in het zeer afwisselende en wildrijke Save Valley. In de Eastern Highlands heeft u twee dagen een privé gids en privé voertuig tot uw beschikking en kunt u prachtige game drives en wandelingen ondernemen in de mooiste tropische bossen van Zimbabwe. In het nog meer afgelegen Save Valley staan 'off the beaten track' game drives en spectaculaire wandelsafari's op het programma. Een bijzonder mooi, ongerept en wildrijk reservaat waar naast het spotten van de big Five ook veel ander wild te vinden is zoals de wilde honden, giraffes, zebra's, wilde beesten en nog veel meer. Er zijn nauweijks verharde wegen en u zult hier amper een toerist tegenkomen.
- 2 pers. v.a. U$ 3.675 p.p. | 2 pers. v.a. U$ 2.564 p.p.


Mana Pools Goliath Safaris *Zimba's Favoriet* 14 dagen - Zimbabwe Luxury Adventure
De mooiste locatie's en de beste Safari's in Zimbabwe!
Hoogtepunten: Mana Pools Goliath Camp, Matusadona / Changa Camp, Camp Hwange, Victoria Falls Hotel. Eén van de meest boeiende safari's voor hen die net iets meer willen beleven. Gedurende deze reis ligt de nadruk op qualitatief goede game drives en spectaculaire wandelsafari's. In Mana Pools wordt u tijdens de safari's begeleid door niemand minder dan de legendarische en beste gids van Mana Pools, Stretch Ferreira Met hem kunt u vrijwel zeker zijn van bijzonder mooie belevingen. Close encounters zijn niet zelden! Na Mana Pools vliegt u met een klein vliegtuigje naar een prachtig gelegen luxe kampement, op de oever van Lake Kariba in Matusadona. Hier onderneemt u een combinatie van game drives, wandelsafari's en bootcruises. Vervolgens vliegt u naar het Hwange National Park waar u diep in het park verblijft. Ook hier onderneemt u een combinatie van dag en avond game drives en boeiende wandelsafari's. De reis eindigt in Victoria Falls waar u de beroemde watervallen kunt bezoeken. - 2 pers. v.a. U$ 6.040 p.p.


Zimbabwe Safari14 dagen - Adventurous Walking Safari
Hoogtepunten: Hwange, Chizarira en Victoria Falls
Echte traditionele wandelsafari's in Hwange en Chizarira. U wordt begeleid door één van de beste professionele top gidsen van Zimbabwe, Leon varley. U slaapt in ruime sta-hoogte safari tenten voorzien van comfortabele bedden, en-suite toilet/bushdouche op private campsites diep in het park. Absoluut een boeiende safari voor de ervaren safariganger.
- 1 pers. v.a. U$ 3.134 p.p. | 2 pers. v.a. U$ 2.990 p.p.


Gonarezhou Zimbabwe Safari15 dagen - Chilojo Special
Hoogtepunten: Victoria Falls, Hwange NP, Matobo Hills, Gonarezhou, Harare.
Individuele rondereis naar enkele hoogtepunten van Zimbabwe. De reis heeft een mooie opbouw met als afsluiting een prachtig verblijf in Gonarezhou. De luxe Chilo Gorge Lodge is prachtig gelegen op een hoge oeverrand met uitzichten over de Save Rivier. Het luxe Chilo Bushcamp ligt midden in het ongerepte park en biedt o.a. gelegenheid om de bijzondere rode zandstenen kliffen ‘Chilojo Cliffs’ te bezichtigen. De kliffen bieden tevens een spectaculair uitzicht over het landschap.- 2 pers. v.a. U$ 5.205 p.p.


Zimbabwe Safari15 dagen - Zimbabwe Explorer
Hoogtepunten: Harare/ Bronte Hotel, Pamudzinda/ Pamudzinda Lodge, Matusadona/ Rhino Safari Camp, Kanosafari Zambezi rivier, Mana Pools Tented Camp. Overnachten in een bijzonder leuke lodge in een nauwelijks door toeristen bezocht natuurpark. Met de boot naar Matusadona waar u in een echt bushcamp verblijft. Comfortabel kamperen op een eilandje van de Zambezi Rivier en genieten van het wonderschone Mana Pools in een semi luxe tented safari camp. Een onvergetelijk avontuur door vier indrukwekkende en afgelegen gebieden in Zimbabwe.- 2 pers. v.a. U$ 4.389 p.p.


Zimbabwe Safari15 dagen - Zimbabwe Budget Safari
Hoogtepunten: Lake Kariba, Kanosafari Zambezi, Matusadona, Veerboot Lake Kariba, Hwange, Victoria Falls. Een comfortabele budget reis met een afwisselend programma. Een drie daagse kanosafari en overnachten op de eilandjes van de rivier. Game drives en wandelsafari's in het ongerepte Matusadona en overnachten in een rustiek open-fronted bushcamp. De lokale Ferry is een avontuurlijke manier om het mooie Lake Kariba over te steken, waarna u naar uw accommodatie in Hwange wordt gebracht.
- 2 pers. v.a. U$ 3.549 p.p.


Mana Pools en Lower Zambezi Adventure *Onze TIP* 15 dagen - Privé safari Hwange & Mana Pools
Hoogtepunten: privé safari's in Hwange en Mana Pools, Kariba Ferry, Victoria Falls. Bijzondere privé game drives en wandelsafari's onder begeleiding van een professionele gids in Hwange en Mana Pools. Profiteer optimaal en haal werkelijk alles uit uw privé safari (100% privé). Avontuurlijke rondreis voor wie minder waarde hecht aan de luxe van de accommodatie, maar juist meer waarde hecht aan de kwaliteit van de safari.
- 2 pers. v.a. U$ 4.970 p.p. | 3 pers. v.a. U$ 3.880 p.p. | 4 pers. v.a. U$ 2.995 p.p.


Zimbabwe Safari15 / 18 of 20 dagen - Rondreis Zimbabwe Budget
Hoogtepunten: Harare, Lake Chivero, Chengeta, Gweru, Matobo, Hwange, Victoria Falls. Een individuele voordelige rondreis voor de flexibele reiziger. Binnen een kort tijdsbestek veel van Zimbabwe zien en toch enige rust in het reisschema. Naast het bekende Hwange en Matobo national park bezoekt u ook een aantal minder bekende parken die zeker de moeite waard zijn vanwege de prachtige natuur en wildlife. Verlenging met Matusadona of een kanosafari op de Zambezi Rivier is mogelijk. - 2 pers. 15 dagen v.a. ± U$ 2.939 p.p.


Zimbabwe Safari15 / 18 of 20 dagen - Rondreis Zimbabwe Comfortable
Hoogtepunten: Harare, Lake Chivero, Chengeta, Matobo, Hwange zuid, Victoria Falls.
Een individuele geheel verzorgde rondreis door Zimbabwe. De accommodaties zijn van comfortabel tot luxe en gelegen op fraaie locaties. In Matobo Hills verblijft u in een lodge genesteld tussen de rotsen en zult u te voet of per 4WD op zoek gaan naar de neushoorns. In het zuidoosten van Hwange waar u nauwelijks toeristen zult tegenkomen onderneemt u naast game drives ook boeiende wandelsafari's. Daarnaast bezoekt u een aantal minder bekende parken die zeker de moeite waard zijn vanwege de prachtige natuur en wildlife. Als afsluiting een mooie lodge nabij Victoria Falls gelegen op een hoge klif vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de Zambezi Rivier. - 2 pers. 15 dagen v.a. ± U$ 4.056 p.p.


Zimbabwe Safari17 of 21 dagen Luxury Rondreis Zimbabwe
Hoogtepunten: Harare, Lake Chivero, Chengeta, Matobo, Zambezi NP, Hwange zuid, Victoria Falls. Zeer fraaie individuele en geheel verzorgde rondreis met verblijf in luxe accommodaties op prachtige locaties. Om sommige lange reisafstanden te overbruggen maakt u gebruik van binnenlandse vluchten. Verlenging naar Matusadona mogelijk.
- 2 pers. 17 dagen v.a. ± U$ 5.050 p.p.Een reis gevonden die u aanspreekt maar toch liever een andere accommodatie?

 Bekijk meer accommodaties in Zimbabwe

Of neem contact met ons op voor advies - 020 6103593
info@zimbasafaris.com


Terug naar boven

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Onafhankelijk
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.

020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Wie is Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Aanbiedingen

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Zanzibar

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2017 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593