reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Disclaimer Copyright

reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Lake Malawi

Mumbo Island

Privé reizen, safari´s en tropisch strand in Malawi

Mumbo Island

Mumbo Island
Lake Malawi met haar mooie stranden, kleine baaitjes en eilandjes is een fantastische bestemming voor water en zonaanbidders. Het kristalheldere meer herbergt honderden tropische gekleurde vissoorten waarvan een aantal zeer bijzonder zijn omdat ze alleen in Lake Malawi voorkomen. Vanuit de meeste accommodaties worden duik en snorkel excursies aangeboden maar wanneer het uw passie is dan is een verblijf op Mumbo Island een échte aanrader.

Het eiland is te bereiken met een één uur durende boottransfer vanuit Cape MacLear. Mumbo Island is een groen en rotsachtig eiland van ongeveer 1 kilometer in doorsnee. Het is nog nooit bevolkt geweest en men streeft er dan ook naar om het eiland in dezelfde ongerepte en natuurlijke staat te behouden. Er is slechts één kamp gesitueerd, bestaande uit 6 sfeervolle tented chalets welke voldoet aan alle principes van eco-architectuur.

Anders dan de andere eilanden in Lake Malawi kent Mumbo Island een populatie kleinere diersoorten die gedurende de eeuwen heen tijdens de droge periodes naar het eiland zijn overgestoken. Het eiland is noemenswaardig wat betreft de vogel en reptielen populatie en grote water monitors. Ook kunt u de Kaapse otter tegenkomen welke opmerkelijk genoeg niet schuw is voor mensen en regelmatig gasten vergezeld tijdens het zwemmen of snorkelen. Naast watersporten kunt u veilig en op eigen gelegenheid wandelen door de een van de vijf gemarkeerde walking trails te volgen.

Lake Malawi
Lake Malawi
Lake Malawi

Mumbo Island Camp bestaat uit 6 tented chalets inclusief één familie tent voor 4 personen. Elke tent is eenvoudig doch comfortabel ingericht en beschikt over en-suite toilet/badkamer met deels open bushdouche, zeep, shampo, citronella spray, badhandoeken, zaklantaarn en muskietennet. Op uw eigen privé veranda welke uitziet over het meer vindt u een tafeltje met stoelen en een hangmat.

Zowel de ruime tented chalets, de dineerruimte en de bar zijn opgetrokken uit hout, gras en canvas en voldoen aan de principes van eco-architectuur. Dit tezamen met niet gemotoriseerde watersport, maken van Mumbo Island een ideale locatie voor de actieve outdoor liefhebber. Tussen alle activiteiten door kunt u genieten van een uitstekende keuken, een wandeling ondernemen of relaxen in uw hangmat al blikkend over het glinsterende water wanneer de zon achter de horizon verdwijnt.

Efficiënte en niet opdringerige medewerkers bereiden de heerlijke maaltijden, zorgen voor een primitieve maar goedwerkende warme douche en steken 's avonds de olielampen voor u aan welke de utopische sfeer die op het eiland heerst doet versterken. Een professioneel team staat voor uw klaar om u eventueel tijdens de watersportactiviteiten te begeleiden zoals kayakken, snorkelen of duiken - snorkel attributen worden gratis uitgeleend en duik attributen zijn te huur. Mumbo Island is een geregistreerd duikrresort en zowel beginners als gevorden kunnen hier terecht.
Voor advies of als u gewoon meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.


Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.
020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593