reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
ZIMBA SAFARIS

Safari, rondreis of een relaxte vakantie in Tanzania?

Safari's naar Tanzania zijn individuele reizen inclusief transfers en binnenlandse vluchten. Onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en aan te passen conform uw wensen. U kunt denken aan de verblijfsduur per locatie, een vervangende accommodatie of het toevoegen van een bestemming. Heeft u interesse in onderstaande reizen en wilt u een reisschema ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wij hanteren eerlijke prijzen! Vanwege de fluctuerende valuta zijn de reissommen in U$ genoemd maar u betaalt in Euro. Voor een Euro prijsindicatie zie U$ / Euro calculator in de rechterkollom.

Tanzania Safari met Zimba Safaris 9 dagen - Wild en ongerept Tanzania
Hoogtepunten: Dar es Salaam/ Protea Hotel, Ruaha River Lodge, Katavi Wildlife Camp. Safari in twee van de mooiste parken van Tanzania waarvan Katavi nauwelijks wordt bezocht. Wild is er voldoende te zien en de natuur is werkelijk ruig en ongerept. Om de afstanden te overbruggen maakt u gebruik van kleine vliegtuigjes.
- 2 pers. v.a. Ī U$ 4.100 p.p.


Tanzania Safari met Zimba Safaris;13 dagen - Semi Luxe Noord Tanzania Safari
(privť voertuig met gids/chauffeur)
Hoogtepunten: Arusha, Manyara/ Mingunga Camp, Lake Natron/Tented Camp, Serengeti/ Ikoma tented Camp, Ngorongoro/ Crater Forest Camp, Lake Eyasi/ Tindiga Camp, Arusha/ Moivaro Lodge.
Afwisselende rondreis door het noorden van Tanzania met privť voertuig en gids/chauffeur en verblijf in semi luxe tented camps.
Juli t/m oktober - 2 pers. v.a. Ī U$ 4.009 p.p.


Tanzania Safari met Zimba Safaris; 14 dagen - Southern Circuit & Tanzania Beach
Hoogtepunten: Ruaha River Lodge, Selous/ Rufiji River Camp of Lake Manze Camp, Tanzania Beach/ Lazy Lagoon IslandIsland.Fly-in Safari naar Ruaha en Selous met als afsluiting 3 nachten op het afgelegen Lazy Lagoon Island voor een tropisch strandverblijf.
- 2 pers.v.a. U$ 4.180 p.p.Tanzania Safari met Zimba Safaris;18 dagen - Semi Luxury Safari Tanzania
Deels privť dafari met eigen voertuig met gids/chauffeur
Hoogtepunten: Kilimanjaro & Arusha NP/ Hatari Lodge, Tarangire/ Whistling Thorn Camp, Manyara & Ngorongoro/ Crater Forest Camp, Serengeti/ Grumeti Tenented Camp, Rubondo Island/ Asilia Rubondo Island Camp.
Afwisselende rondreis door het noorden van Tanzania. In het mooie en nauwelijks bezochte Arusha Nationa Park onderneemt u wandelingen en game drives in open 4Wd, o.a. een Mt Meru, een Ngurduto en een Kilamanjaro Tour. In Tarangire verblijft u in een waar eco-camp en ontmoet u de Maasai. Maar ook een hele dag Ngorongoro Crater Tour staat op het programma. Als afsluiting vliegt u vanuit de Serengeti naar het prachtige en afgelegen (bijna jungle-achtige Rubondo Island in Lake Victoria.
Juli t/m oktober - 2 pers. U$ 7.524 p.p.

Een reis gevonden die u aanspreekt maar toch liever een andere accommodatie?

 Bekijk meer accommodaties in Tanzania

Of neem contact met ons op voor advies - 020 6103593
info@zimbasafaris.com


Terug naar boven

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Onafhankelijk
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en BelgiŽ.

020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Wie is Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafariís & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Aanbiedingen

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Zanzibar

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2017 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593