reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Disclaimer Copyright

reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Tanzania
Selous, wild, mooi en groots

Luxe maatwerkreizen en kampeersafari´s naar Tanzania

Selous Tanzania

Selous Game Reserve
Selous Game Reserve kent een grote variëteit aan landschappen, de Rufiji Rivier met haar lagunes en palmen tot wel 25 meter hoog, de vulkanische meertjes, de uitlopende kanalen van de grote Ruaha Rivier en de glooiende savanne met reusachtige baobab, tamarinde en mango bomen, tropische palmen en acacia bossen maken Selous tot een unieke en ongewone safari bestemming.

Meer dan 800,000 zoogdieren, reptielen en vogels leven hier en er zijn meer dan 2000 plantensoorten waarvan velen nog niet eens zijn gecatalogiseerd. Leeuwen, luipaarden, cheetahs, olifanten, buffes, zebra's, impala's, gnu's, hartebeesten, waterbuck's, giraffes, kudu's, warthogs, hyena's, jakhalzen, wilde honden, bush babies, bavianen, vervet apen en mongoosen, u kunt ze hier allemaal vinden en dat maakt een safari in Selous absoluut lonend!

In vergelijking met andere parken in Tanzania is Selous uniek omdat het een game reserve is en geen national park. In het game reserve zijn naast game drives ook wandelsafari's toegestaan waaronder fly camping. Fly camping is voor de échte avontuurlijke safariganger waarbij u werkelijk het gevoel krijgt van 'beeing out there'. Hierbij overnacht u in een ruime tent diep in de bush en telkens op een andere locatie. Een wel zeer spannende manier om te voelen hoe het is om echt in de bush te zijn, te eten onder de Afrikaanse sterrenhemel, de nachtelijke bush geluiden om u heen nét voordat u wilt gaan slapen, het brandende kampvuur dat 's nachts het wild op afstand moet houden en de opwinding te voelen die gepaard gaat met de eenzame sensatie van kwetsbaarheid.

De bootsafari's zijn in Selous een populair alternatief voor een game drive en bieden een geweldige mogelijkheid om het leven in en langs de rivier van dichtbij te aanschouwen. Massa's watervogels langs de zandbanken en in de lagunes, terwijl groepen nijlpaarden hier en daar in het water spelen.

Selous is ongeveer vier keer zo groot als de Serengeti en neemt ongeveer 5% van de landmassa van Tanzania in beslag. Ondanks deze enorme oppervlakte zijn er maar enkele zeer kleinschalige toeristische accommodaties toegestaan, ieder met een hoge standaard en kwaliteit en een minimale impact op de natuur. Dankzij de afgelegen ligging én de bereikbaarheid (meestal met een klein vliegtuigje) behoort Selous net als Ruaha tot één van onaangetaste juwelen van Tanzania. Met minder dan 5000 bezoekers per jaar bent u verzekerd van een echte wilderness ervaring!

Selous safari Tanzania
Selous safari Tanzania
Selous safari Tanzania
Selous safari Tanzania
Selous safari Tanzania


 Safari in Tanzania - klik hier voor reisvoorbeelden
Selous Impala Camp is gesitueerd op de oever van de Rufiji Rivier. Het Impala Camp bestaat uit 8 ruime safari tenten op een verhoogd platform inclusief twee familie tenten welke bestaan uit twee aparte tenten maar middels een grote houten veranda aan elkaar verbonden zijn. Elke ruime tent is voorzien van een en-suite toilet/badkamer en een eigen veranda welke de Rufiji Rivier of de lagune overziet.

De open dineerruimte and lounge is voorzien van een grote veranda vanwaar u een fraai uitzicht heeft op de rivier. Hier kunt u zich na een game drive, wandeling of bootsafari even terugtrekken met een koel drankje en vanuit uw comfortabele stoel nog allerlei vogels spotten of u kunt een verfrissende duik nemen in het zwembad.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Januari t/m februari ± € 300 - € 325 p.p.p.n.
Maart t/m mei gesloten
Juni t/m oktober ± € 450 - € 475 p.p.p.n.
November ± € 325 - € 350 p.p.p.n.
December ± € 450 - € 475 p.p.p.n.
Kinderen 7 tot 16 jaar -50%

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, laundry service, 2 activiteiten per dag bestaande uit game drives in open 4WD, wandelsafari's, bootsafari's Rufiji Rivier en gekwalificeerde Engels sprekende gids. (exclusief park entreegelden)Selous Wilderness Camp is gesitueerd op de oever van de Rufiji Rivier. Het Impala Camp bestaat uit 8 ruime safari tenten op een verhoogd platform inclusief twee familie tenten welke bestaan uit twee aparte tenten maar middels een grote houten veranda aan elkaar verbonden zijn. Elke ruime tent is voorzien van een en-suite toilet/badkamer en een eigen veranda welke de Rufiji Rivier of de lagune overziet.

De open dineerruimte and lounge is voorzien van een grote veranda vanwaar u een fraai uitzicht heeft op de rivier. Hier kunt u zich na een game drive, wandeling of bootsafari even terugtrekken met een koel drankje en vanuit uw comfortabele stoel nog allerlei vogels spotten of u kunt een verfrissende duik nemen in het zwembad.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Januari t/m maart ± € 475 - € 500 p.p.p.n.
April t/m mei gesloten Juni t/m oktober ± € 500 - € 525 p.p.p.n.
November t/m december ± € 475 - € 500 p.p.p.n.
Kinderen 7 t/m 11 jr -50%

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, thee & koffie, laundry service, game drives in open 4WD, wandelsafari's, bootsafari's Rufiji Rivier, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.
 Klik hier voor meer accommodaties in Selous Game Reserve


Voor advies of als u gewoon wat meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com


WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.


Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.
020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593