reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Disclaimer Copyright

reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

ZIMBA SAFARIS

Nuttige en interessante links


Nuttige links:

Malaria.nl
Hier vindt u informatie over malaria en, nog belangrijker, hoe men malaria kan voorkomen. Want het gaat erom dat u zorgeloos kunt genieten van uw reis naar de tropen.

Minbuza.nl
Actuele reisadviezen, handige reistips en andere informatie voor Nederlanders die voor korte of langere tijd naar het buitenland gaan.

Schiphol.nl
Algemene informatie en veiligheidsregels hand- en ruimbagage.

Minbuza.nl
Actuele informatie over het weer in Afrika.

Vaccinatie aan huis
Thuisvaccinatie.nl biedt u hťt alternatief! Zij vaccineren namelijk niet alleen gewoon bij u thuis, maar ook buiten kantooruren en zelfs in het weekend.

Interessante links:
Pack for a Purpose
Pack for Purpose

Nog ruimte over in uw koffer? Bij Pack for a Purpose vindt u een lijst met aangesloten lokale operators en de nuttige items die u mee kunt brengen voor de lokale gemeenschap.

Elephants hate Pepper - Zimba Safaris
Elephants hate pepper

Informatieve website over wildlife conflicten in Afrikaanse. Elephant Pepper Trust lost de problematiek op door middel van onderzoek, onderwijs en creatieve goedkope methodes om zo effectief mogelijk olifanten bestrijden, zoals chilipepers!

Wildlife Orphanage Chipangali - Zimba Safaris Chipangali Wildlife Orphanage
Wildlife Orphanage/Animal Rehabilitation Centre in Bulawayo, Zimbabwe redt en verzorgt gewonde dieren. Het biedt een thuishaven en rehabilitatie aan allerlei soorten verweesde, mishandelde, in beslag genomen of achtergelaten wilde dieren vanuit heel Zimbabwe. Chipangali is absoluut de moeite waard om te bezoeken en zeer geschikt voor hen die op zoek zijn naar een vrijwilligersproject voor langere tijd.

Operation Noah Lake Kariba - Zimba Safaris
Reddingsoperatie Noah - Geschiedenis van Lake Kariba
Interessant stukje geschiedenis van Lake Kariba in Zimbabwe over de reddingsoperatie Noah welke honderden wilde dieren van een verdrinkingsdood heeft gered. Wilt u meer hierover weten komen? Bestel dan bij ons de CD, een documentaire met uniek beeldmateriaal.

Tengenenge - Zimba Safaris Tengenenge Art Village (bezoek & workshop)
Beeldhouwerdorp Tengenenge in Zimbabwe, met als oprichter Tom Bloomfield, is als het ware een open museum met duizenden beelden van klein tot heel groot. Een bezoek aan dit typisch Zimbabwaanse dorpje is voor ieder een leuke culturele en artistieke ervaring maar een must voor hen die affiniteit hebben met het sculpturen. Een bezoek neemt enkele uren in beslag of u kunt deelnemen aan een workshop onder begeleiding van lokale kunstenaars. Informeer bij ons gerust naar de mogelijkheden.


Tengenenge - Zimba Safaris
Documentaire: Zimbabwe's Hidden Sculpture Community Tengenenge
Documentaire over Tengenenge in Zimbabwe.


Hwange Water & Wildlife
Water & wildlife problematiek Hwange NP Zimbabwe
Informatieve blog/artikel over de kunstmatige water problematiek in het Hwange NP. Ieder jaren sterven duizenden dieren een brute dood door uitdroging en laadt de discussie over het wel of niet behouden van de watertoevoer weer op.

Painted Dog Conservation - Zimba Safaris
Painted Dog Conservation Project Hwange
Het Painted Dog Conservation Centre bevindt zich in het Hwange NP in Zimbabwe. Liefhebbers van de wilde honden kunnen tijdens hun verblijf een bezoek brengen aan het centrum waar ook zieke en verweesde dieren worden verzorgd. Voor hen die op zoek zijn om deel te nemen aan een vrijwilligersproject kunnen minimaal twee weken in het centrum verblijven, meedraaien en aanwezig zijn bij het plaatsen van halsbanden, verdoven en verzorging van de dieren. Informeer bij ons gerust naar de mogelijkheden.


Save Valley Conservancy
Save Valley Conservancy Zimbabwe
Informatieve website over Save Valley in Zimbabwe, een groot game reserve waar meerdere diersoorten zoals de witte neushoorn met succes zijn geherintroduceerd en voortplantings- projecten moeten zorgen dat de wildstand landelijk op peil blijft. Save Valley heeft net als Mana pools een bijzonder en zeer afwisselend landschap. Een een onbekende parel en een gebied wat maar door weinig toeristen is ontdekt.

Kariba Tigerfish Tournament
Kariba Tigerfish Tournament - 28-2 t/m 1-3-2015 Zimbabwe
Jaarlijks evenement rondom Lake Kariba waarbij wordt gestreden om de vangst van de grootste Tigerfish. Spektakel wat vele bezoekers en liefhebbers van vissen naar de accommodaties rondom het meer trekt.

Zimbabwe Touristboard
Zimbabwe Touristboard
Informatieve website over Zimbabwe.

Harare Carnival
Carnaval Zimbabwe - mei 2015 Harare
Het Harare International Carnaval is een jaarlijks festival dat een week duurt en een hele reeks van evenementen en festiviteiten omvat. Het is gericht op kunst, cultuur, het brengen van harmonie en het vieren van de diversiteit. Een kleurrijk festival door de straten van Harare met vele optredens van nationale en internationale artiesten.

SOS Kinderdorpen
SOS Kinderdorpen
Alleen als een kind geen familie meer heeft, of niet meer bij zijn familie kan leven, krijgt dit kind een nieuw thuis in een SOS kinderdorp. Op dit moment hebben 82.300 kinderen weer een liefdevol thuis in een van onze 545 kinderdorpen. Van al deze kinderdorpen zijn er 15 gefinancierd door SOS Kinderdorpen Nederland.

Children in de Wilderness
Children in the Wilderness
Non-profit organisatie ondersteund door ecotoerisme en de gerenommeerde touroperator Wilderness Safaris, voor de ontwikkeling en opvoeding van plattelands kinderen in Afrika met als doel het behoud van de natuur en het wildlife.

Caracal Chobe
Caracal Biodiversity Centre Botswana
Non-profit organisatie in Botswana die zich in zet zich voor het behoud van wilde dieren en de verbetering van de leefomstandigheden van lokale dorpen en oplossen van wildlife conflicten. Door een combinatie van onderzoek, straathoekwerk en onderwijs werken zij nauw samen met de lokale gemeenschap om aan een duurzame toekomst te bouwen.

Modisa Botswana
Modisa Wildlife & Volunteer Projects Bostwana
Modisa is een non-profit organisatie in de omgeving van Maun in Botswana. Het Modisa Wildlife Conservation Area is het werkterrein van diverse wildlife projecten, daarnaast biedt Modisa onderwijs, ondersteuning bij wildlife conflicten, wetenschappelijk onderzoek en outreach projecten. Deze organisatie is zeer geschikt voor hen die voor langere tijd vrijwilligerswerk in het buitenland willen verrichten.

Botswana Tourism - Zimba Safaris
Botswana Touristboard
Informatieve website over Botswana.

Kasanka zambia - Zimba Safaris Kasanka Trust Zambia - vleermuizen migratie
Informatieve website over Kasanka National Park in Zambia, bekend van de spectaculaire vleermuizen migratie in november/december en de Bangweulu Wetlands 50 km. ten noorden. Deze non-profit organisatie zet zich in voor het behoud en management van het Kasanka National Park en beheert de Wasa Lodge in Kasanka.

Tribal textiles Zambia
Tribal Textiles - Mfuwe Zambia
Textiel met traditionele Afrikaanse kunst en hedendaagse ontwerpen, geÔnspireerd op de prachtige Zambiaanse natuur en omgeving. Elk stuk is getekend en geschilderd door lokale Zambiaanse mannen en vrouwen in een rijk palet van hand-gemengde kleuren. Door de verkoop van deze producten onstaan er banen in een gebied waar de werkgelegenheid zeer schaars is. Deze producten zijn inmiddels in meer dan twintig landen wereldwijd te verkrijgen.

zambia Tourism - Zimba Safaris
Zambia Touristboard
Informatieve website over Zambia.

Kungoni Mua Mission
Kungoni Art Centre - Mua Mission in Malawi
Missionaris dorp in Malawi in de omgeving van Lilongwe. Maak persoonlijk kennis met de culturele en artistieke tradities van Malawi en bewonder de vele prachtige en kunstzinnige houtsnijwerken die Kungoni rijk is. Overnachting is mogelijk.

Malawi Chembťs Projects
Chembe Projects - Lake Malawi Chembe Eagles Nest
Non-profit organisatie in het vissersdorp Chembe tbv. het ondersteunen van de lokale bevolking, watervoorzieningen, malaria preventie, voedselprogramma's en kinderopvang. Chembe is bij uitstek een geschikt dorp om als toerist vrij in rond te wandelen, persoonlijk contact te hebben met de bewoners en kennis te maken met hun dagelijks leven. Er is zelfs een lokale pub en bar dancing en de bewoners geven u maar al te graag een rondleiding.

Malawi Lake of the Stars
Lake of the Stars Festival - 26-28 september 2014 Lake Malawi
Groot jaarlijks muziek festival bij Lake Malawi. Cultuur, kunst, zang en dans met nationale en internationale artiesten. En een week lang van zang, dans en cultuur in City of the Stars in Lilongwe.

Malawi Satemwa Tea Estate
Satemwa Tea Estate - Tasting Malawi
Groene heuvels rondom koloniale landhuizen en een jarenlange traditie van thee en koffie. Malawi is samen met Kenia de grootste thee producent van Afrika. Superieure thee- en koffiesoorten worden wereldwijd geŽxporteerd. Interessant is de thee en koffie route, uiteraard met proeverij.


Malawi Tourism - Zimba Safaris Malawi Touristboard
Informatieve website over Malawi.

Mahale Mountains
Mahale Mountains Official Website
Informatieve website over Mahale Mountains National Park in Tanzania.

Tanzania Tourism - Zimba Safaris
Tanzania Touristboard
Informatieve website over Tanzania.

Tanzania Kilimanjaro
Climbing Kilimanjaro Tanzania
Informatieve website over het beklimmen van de Kilimanjaro Tanzania. Overzicht en uitleg over alle routes.

Zimba Safaris Youtube
Zimba Safaris op YouTube
Overzicht van korte impressie filmpjes over Zimbabwe, Zambia, Botswana, Tanzania en Malawi.

Zimba Safaris
Top Documentaries
Online wildlife en natuur documentaires.

Reisverhalen Afrika
Reisverhalen uit Afrika
Verzamelpagina met reisverhalen over Afrika.

Afrika Festival
Afrika Festival - 5 & 6 juli 2014 Hertme
Het festival is in 25 jaar uitgegroeid tot het meest toonaangevende festival op het gebied van Afrikaanse muziek, modern en traditioneel. In openluchtheater Hertme ervaart u avontuurlijke verrassingen, aanstormend talent en bekende namen.

Afrika Festival
Amsterdam Roots Festival - 2 t/m 6 juli 2014
Jaarlijks open air festival in Amsterdam met een breed aanbod van muziekstijlen uit de hele wereld. Zang, dans en verschillende culturen met bekende en minder bekende namen. Dit jaar wordt het festival afgesloten door de Senegalese superster Youssou Nídour.

Tanzania
Reisbureauvergelijker.nl
Vergelijk reisbureaus en lees reviews en meningen van andere reizigers.


Terug naar boven

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.


Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en BelgiŽ.
020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafariís & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593